12

Komentari (12)

starigrad
Ljiljani1946
Sadik82 pa dal si ti normalan otac te **** ko zenu,,,pa gledas li ti utakmice majku silovo
Sadik82
Rahman je previse limitiran i fizicki i psihicki da bi mogao ozbiljniju karijeru napraviti. Nonsalancija i gubljenja lopte na centru, bezpotrebni kartoni i padanja nakon svakog kontakta prolaze jos samo u nasoj ligi. Da je potencijal za nesto vise to bi valjda vec neko prepoznao pa ne bi sa 26 godina jos bio u ovoj ligi
Denchi
Ti da si strucnjak ne bi piso na Sarajevskom portalu nego Njemackom hahahahahah :)
rabodimis
Povratak glupana 5... To Sadike, nek si mu rek'o.. Mozda ti nisi zadovoljan sa njegovim igrama al mi navijaci FKS smo ponosni na njega i ako cemo posteno tacno nas zaboli ku*ac sta ti mislis o Amaru... 2 sezone 3 trofeja, svi ostali 0 trofeja, na odlicnom putu da poruse sve moguce rekorde... I dodje jedan super-upuceni baustelac da mu nadje manu i da neki "strucan" savjet... De ti nama napisi, ne ustrucavaj se uopste... XD
Sadik82
@rabodimis
Ooo progonitelj, dugo si vala izdrz’o dok se nisi nadovezao na nesto moje..a vala si se i napatio s tolikim komentarom, mogao si samo rec ‘ta ti znas’ i razumili bi se. Ma eto Amar je Zidane, da se ti meni ne bi ljutio.
rabodimis
Uopste te ne progonim, nadjes se sam sa "cudnim" komentarima.. Svaka cast Zidanu al za mene je Amar puno bolji.. Kazem ti 3 trofeja u 2 godine, uopste me Zidan ne interesuje za razliku od Amara.. Nisam ljut, pokusavam da ti objasnim "razliku" u vidjenju situacije.. Nit sam se "napatio", taman mi je, da ti iskreno kazem.. Izvini za "glupane" al previse i ne osnovano kritikujes ono sto ja volim..
Sadik82
Svako ima svoje vidjenje i to je ok. Ziv bio. Svakako me ne moze niko uvrijediti preko interneta. Poenta je da generalno pretjerujemo sa dizanjem igraca u nebesa i u tom kontekstu cu uvijek biti na drugoj strani. Titule i trofeji nisu nebitni ali su to timske nagrade. Amar je bio dio toga ali bilo je tu i kloceva da ih ne nabrajam sad koji se isto mogu pohvaliti sa ta 3 trofeja. Tako da kad gledam igraca ne moze mi prvi argument biti koliko je trofeja osvojio. Sudim po onome sto vidim svojim ocima na terenu a vidio sam ove sezone sve. Odlican bio sinoc protiv Krupe i Zrinjskog, sve ostalo onako, nista posebno. A da je ovo samo moje misljenje o njegovoj limitiranosti, znam da nije. Amar je vise puta pravio izlete po komsiluku i jos brze se vracao. I to valjda nesto govori.
south
dobar ali prgav igrac
Karić
Tatar je level više , Rahman ako popusti virtualni svijet mogo bi rijesiti egzistenciju dobrim ugovorom, Misljena sam ako se u glavi ne promijeni bice: "Bio jedan talenat Rahman " a sad ispred trgovine sjedi na gajbi Sarajevske pive .
forgemp
Ne bih se slozio da je Tatar level vise, Tatar je samo uhvatio dobru formu, a uopćeno je Rahmanović kvalitetniji igrač (po meni).
pjanke.sa
Doslo mu je malo iz guzce u glavu da treba samo igrat i sutit. Odlican igrac!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti