Amaterska greška: Čelnici Bayerna bijesni što su objavljene fotografije s predstavljanja Sanea

Poremetili su im sve planove

Amaterska greška: Čelnici Bayerna bijesni što su objavljene fotografije s predstavljanja Sanea

E. Čaušević

Na Twitteru su se danas pojavile fotografije Leroyja Sanea kako potpisuje ugovor s Bayernom, te pozira u dresu njemačkog prvaka.

Bayern na svojoj zvaničnoj stranici nije potvrdio još uvijek da je Sane stigao u ovaj klub, te je nastala prava pometnja kada su se na Twitteru pojavile fotografije njemačkog igrača u dresu bavarskog kluba.

Na Twitteru je objavljeno nekoliko fotografija Sanea u dresu Bayerna, te fotografije s potpisa ugovora. Na jednoj od njih je pozirao s dresom novog kluba, a pored njega je bio i Hasan Salihamidžić.

No, mnogima je bilo čudno kako su fotografije Sanea izašle u javnost, a da Bayern nije potvrdio ovaj transfer. Međutim, ugledni Bild objasnio je do kakvog nesporazuma je došlo.

Naime, arapsko izdanje stranice Bayerna objavilo je fotografije Sanea što je izazvalo bijes čelnika kluba. Fotografije su ubrzo obrisane, ali je to bilo kasno jer su se već proširile na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iz kluba su poručili da su bijesni što su ljudi zaduženi za ovu stranicu objavili fotografije transfera ranije nego što je to planirano. Navodno, Bayernov plan bio je da se dolazak Sanea ozvaniči sutra.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije