Ambiciozna Verona želi vratiti Iturbea

Direktor kluba potvrdio

Ambiciozna Verona želi vratiti Iturbea

Direktor Verone Riccardo Bigon je za italijanske medije izjavio da bi Juana Manuela Iturbea rado volio ponovo vidjeti u plavo-žutom dresu.

Iako se Verona nalazi na posljednjem mjestu Serije A sa vrlo malim izgledima za opstanak u elitnom društvu, u ovom klubu i dalje imaju visoke ambicije, a potvrda toga je i pokazivanje interesa za argentinskog fudbalera.

"Tačno je da želimo vratiti Iturbea, ali smo svjesni da će biti veoma teško. Znamo da nismo jedini kandidat, ali mislim da je naša prednost u tome što je Iturbe već igrao u Veroni. Dobro poznaje ovaj grad i klub, ovdje mu je bilo lijepo i ne vidim razlog zašto se ne bi vratio", rekao je Bigon.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juan Manuel Iturbe je u Romu stigao pred početak prošle sezone, a plaćen je 22,5 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.