Brutalna tuča igračica u Turskoj: Udarala protivnicu nogom u glavu dok je ležala na terenu

Utakmica nije nastavljena

Brutalna tuča igračica u Turskoj: Udarala protivnicu nogom u glavu dok je ležala na terenu

Endin Čaušević

Nevjerovatnu tuču vidjeli smo danas na meču najjačeg ranga ženskog fudbala u Turskoj između Amedspora i Fenerbahčea.

Video s ove utakmice našao se u centru pažnje fudbalske javnosti jer je mnogima nevjerovatno da je u takvom rangu došlo do tako žestoke tuče.

Sve je počelo kada je jedna igračica Fenera izvela aut, a na nju je nasrnula igračica Amedspora. Sve to je preraslo u totalnu ludnicu na terenu i nevjerovatnu tuču.

Sudije su samo sa strane gledale šta se dešava dok su se igračice dva tima tukle. Jedna od igračica Amedspora ja čak nogama udarala protivnicu dok je ležala na terenu, a kamere su sve to snimile.

Turski mediji navode da je sudija prekinuo utakmicu nakon što su igračice Fenera napustile teren i odbile su da nastave meč.

Top Komentari

Chico
Sve je ovo nedostatak sexa !
1 0
Emin_Podzic
Pepe 2
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi