Pozirali na ulazu u grad i ismijavali rivala, parkiralo se auto i iz straha su odmah skinuli dresove

Plan im nije baš uspio

Pozirali na ulazu u grad i ismijavali rivala, parkiralo se auto i iz straha su odmah skinuli dresove

Endin Čaušević

Poznato je da su navijači u Turskoj veliki fanatici kada je u pitanju fudbal.

Tu se prvenstveno ističu navijači Galatasarayja i Fenerbahčea koji imaju veliko rivalstvo, a od klubova iz Istanbula tu se mogu izdvojiti još i fanovi Bešiktaša.

Međutim, i u ostalim gradovima Turske ljubav prema fudbalu i najdražem klubu je nevjerovatna.

To je najbolje pokazao video koji ovih dana kruži na društvenim mrežama, a u centru pažnje su dvojica navijača Fenerbahčea koji su odlučili da provociraju navijače Trabzonspora, ali to nije prošlo kako su planirali.

Naime, oni su se parkirali na ulazu u Trabzon i odlučili su da se slikaju i snimaju video pored table na kojoj piše ime ovog grada, ali ni slutili nisu kako će to da završi.

Dvojica navijača Trabzonspora koja su prolazila pored vidjeli su ih u dresovima Fenerbahčea i odlučili su odmah da reaguju.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oni su parkirali svoj automobil, a kada su to navijači Fenera vidjeli počeli su skidati svoje dresove od straha. Čak su dresove dali jednom od navijača Trabzona i obećali da više nikada neće ponoviti ništa slično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi