Bh. atletičar želi pomoći voljenom klubu

Amel Tuka ulazi u NK Čelik?

5

Komentari (5)

EdwinPol
Ne mogu da vjerujem da ova bagra drzi cijelu federalnu ligu u neizvjesnosti jer jos nisu odlucili u kojoj ligi ce igrati. Ko im je dao to pravo ? Liga pocinje za mjesec dana.
Zenicanin
Fuadeeeee nema gasenja, momci su posteni, neka stane Grad uz svoj klub sad kad je najpotrebnije
rodjak
pozdrav Robijasima i probajte istrajati na spasavanju kluba.Istjerajte sve lopove oko kluba a dovedite samo one kojima vjerujete ko sto je Tuka.Fudo mi je nakav "sharen" sto se tice pomoci celiku(po njegovoj prici ne viodim da je 100% za spas kluba),ko on hoce nesto da pomogne a kad vidi koliko je Celik duzan nateze da se ugasi pa onda da pocne sve iz pocetka sa novim imenom.Jedini pravi branioci Celika su njegovi navijaci koji bez licnog interesa rade za klub.Sve najbolje i da nam se Celik sto prije vrati na stare staze
hamsik
lijepa vijest za bh fudbal ako je istina
redbull
fujdoo, ne seri i pomozi ljudima!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.