Amer Bekić propušta meč na Grbavici

Tuzlake čeka težak ispit

Amer Bekić propušta meč na Grbavici

S. Mlaćo

U Slobodi se nakon remija protiv FK Velež (0:0) spremaju za veoma težak ispit.

Tuzlaci će u goste FK Željezničar koji je hit nove sezone i sigurno im neće biti nimalo lako zaustaviti izabranike Amara Osima.

Sloboda će na Grbavici biti oslabljena neigranjem kapitena Amara Beganovića koji je protiv Veleža zaradio treći žuti karton, a još uvijek nije poznato ko će biti njegova zamjena.

Također, duel na Grbavici će propustiti i napadač Amer Bekić koji se povrijedio u porazu od FK Sarajeva, te nije bio ni u kombinaciji za duel prošlog kola sa Veležom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bekić još uvijek nije počeo sa treninzima, pa će Mile Lazarević morati potražiti druge opcije.

Zanimljivo da je ovaj 27-godišnji napadač u prva tri kola postigao dva pogotka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
Sta ce slobodi napadac kad ce igrati bunker
0 10
crvenituzlak
Los je zeljo, bice x
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi