Gojakov status u Dinamu prava je enigma, svima je je neshvatljiva minutaža koju dobija

U reprezentaciji pruža kvalitetne partije

Gojakov status u Dinamu prava je enigma, svima je je neshvatljiva minutaža koju dobija

Četiri boda dijele nogometnu reprezentaciju naše zemlje od baraža za Svjetsko prvenstvo.

U naredne dvije domaće utakmice imat ćemo sve u svojim rukama, te možemo biti poprilično zadovoljni.

I hrvatski mediji dosta pažnje posvetili su igrama naše nogometne reprezentacije, ali i Ameru Gojaku, koji se nalazi u dosta čudnoj situaciji.

Gojak igra standardno kod Peteva, inače nekadašnjeg trenera kluba iz Zagreba, dok u Dinamu priliku dobija na kapaljku.

Germanijak.hr navodi da je Gojak pružio kvalitetnu partiju protiv Kazahstana, te u utorak bio solidan protiv Ukrajine. I zaista je tako. Gojak je 'desetka' koja će mnogo toga moći dati i u budućnosti za Zmajeve, a svakako mu je potrebna i veća minutaža u klubu.

Damir Krznar, trener Dinama, ne misli tako, što je zaista čudno.

“Podsjetimo, Amer Gojak lani je proveo sezonu u Torinu koji je imao opciju otkupa njegova ugovora. Talijani su malo zavlačili i u Maksimiru su reagirali te ga vratili. Uvrijedili su se Talijani pa mu nisu htjeli potpisati da može prije isteka posudbe priključiti se Dinamu na pripremama u Sloveniji. Krenula je diplomatska misija. Razmišljalo se i o opciji da se Gojak “šverca” na pripremama ali na svu sreću odustalo se od ideje koja je nastala u nekim maksimirskim glavama. Da budemo posve iskreni, ne znamo kako je takva glupost nekome uopće pala na pamet. Dinamo je prevelika institucija da bi skrivao svoje igrače…

Uglavnom, obitelj Gojak tu je pokazala dobru volju i navodno su se odrekli dijela primanja da se Amer što prije priključi “modrima” i krene u novu sezonu. Činilo se sve idealnim, ali… Posve je jasno da je Krznar u tim trenucima imao kostur momčadi i da je trebalo neko vrijeme da se Gojak nametne, no problem je što prilike nije bilo niti za lijek. Veznjak ima najmanju minutažu od svih reprezentativaca. Unatoč odlasku Jakića, ozljedama Ademija i adaptaciji Bulata.

Potražite više informacija na temu HNL:

I sada je posve logično pitanje, zašto je Dinamo inzistirao da se Gojak odmah priključi pripremama?“, navodi se u tekstu germanijak.hr.

Gojak je sjajno plaćen u Dinamu, autor je nekoliko važnih golova za Dinamo u posljednjem periodu, te svi vjeruju da će se situacija uskoro promijeniti. Za dobro Dinama, Gojaka, navijača kluba iz Zagreba, ali i reprezentacije BiH.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi