22

Komentari (22)

Mepa
Problem Gojaka je tako mlad igrac ali brzina je na nivou 45-godisnjaka. Trom je za nekog ko nema puno kilograma i ko trenira svaki dan. U nasoj ligi ima bar 10 igraca da su bolji sa loptom i okretniji od njeg.
SenadSadikovic
De ga jos malo gurajte kroz reprezentaciju, frajer nije poceo prosle sezone 5 meceva u Dinamu.
denimen9
Gojak klasik naš igrač, ode u Italiju iz Dinama za 5x vecu platu, udari lova u glavu, i sada mu ne preostaje ništa drugo nego biti sljedeći Tatar, Zakaric i ova furda što se vraća kod nas u ligu lagano.
HUNTER
Sve se vraća, sve se plaća. Gospodin Čačić je jedan od onih kojem babo Ahmet ne može prići i gurnuti pare u džep, kao što je bio slučaj do sada, kako u klubu tako i u reprezentaciji. Bravo gospodine Čačiću
I dok je tako imati ce mo ovo sto imamo nu Rep. BiH!@_Hunter_@ malo je takvih koji to vide!
HUNTER
@Baggio_10 nažalost prijatelju, ali baš malo. Nažalost, poznajem tu familiju i znam kako je ova neznalica dogurala do Dinama i znam kako ide njegovo forsiranje. A koliko naših mlađih i boljih igrača propada zbog guranja koverata u džep od strane propalog milicionera babe Ahmeta.
tip
Ovaj fudbal kojeg igra Gojak se igrao 1988. godine. Kad si mogao polako i kad si mogao uzeti 3-4 sekunde da vidis sta ces s loptom. Nigdje se nije zurilo i niko nije mjerio koliko si pretrcao na utakmici. Nazalost decko vec 4-5 godina ne moze da napravi pomak u igri. Ne moze da postane mrvicu brzi, ne moze da postane okretniji, ne moze da postane kreativniji. Godinama nema odigran pas u dubinu. To vise negdje ne moze tako i zato ne dolaze ponude na adresu Dinama.
prvenac
Treba mu klub u kojem će ga trener goroviti. Čuj nema kvalitet za usrani Dinamo a ima za reprezentaciju?
B00snjakBaa
@prvenac tebi je repka BiH trenutno uspješnija od Dinama? Na stranu emocije, ljubav i sve ali izjaviti da je kvalitet za repku > kvalitet za usrani Dinamo, žalosno..
Lenox
Staromodan, trom, spor, nece da trci, nema on mjesta ni u HR ligi. Krampa od igraca, Dinamo bas trpio i na kraju nista od njega. Jbga, kad imas mahalski mentalitet, to vani ne prolazi ako hoces ozbiljnim stvarima da se bavis i uspijes.
Baboisback
Gojak je vadio Dinamo iz g..ana vise puta,i nije nista losiji od ostalih igraca na toj poziciji Forsirsju se hrvatski igraci. Bjezi Amere iz tog fasistickog kluba.
Lenox
O cemu ti pricas, covjek znao fulat zicere pola metra od gola!? Kosto ih prolaksa dalje.... Jesi ti pratio Dinamo uopste? Lik vec dvije godine jednostavno kvalitetom nije za Dinama vise, pokusali ga prodat nekoliko puta, nece ga niko. Jedostavno trom, spor, staromodan igrac.
tip
Kad je Dinamo bio u **vnima? Ne pratiš fudbal uopste. Gojak nema pasa u dubinu 5 godina. Po tvome eto mrze ga jer je iz BiH ili zato što je Bošnjak. Sine moj pojma ti nemas.
denimen9
Nevjerovatno mi je gdje sve debili/botovi poput ovog babe vide udar na Bošnjake. Wahahahahah nogomet braco ohladi malo, prevruce je vani, dobit ces udar zbog te mržnje
Major
Kakav si ti debil
hanball123
Hajde majstore u Željkana
pacman
Odjednom ubaci tekst kako se oženio prije nekoliko sedmica, e šta radi ovaj glupan Čauševuć, ovo mi je top
plemic
čačič je nikakav trener, ali ipak njegova je zadnja
zilan66
Zeljo,torino,dinamo,zeljo
Tacnie ovako je isla situacia: Zeljo, Dinamo, Torino, Dinamo i na krau ze zavrsiti u Zelji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.