Amer Gojak dokrajčio Rudeš, a tek je poluvrijeme
Bh. veznjak upisao se među strijelce i Dinamo za sada ima nedostižnu prednost nad Rudešom

Modri vode 4:1

Amer Gojak dokrajčio Rudeš, a tek je poluvrijeme

E. Škorić

Dinamo je nemilosrdan prema Rudešu u susretu 19. kola Hrvatske nogometne lige (HNL).

Tek je poluvrijeme, a na Maksimiru je viđeno čak pet pogodaka, od čega su četiri slavili igrači i navijači domaće ekipe.

Dinamu je Izet Hajrović donio sigurnih 2:0 poslije samo osam minta igre, potom je Stojanović zabio, a na 4:1 povisio je Gojak.

Bh. reprezentativac je u 40. minuti zatresao mrežu Rudeša i Dinamo je prelako stigao do nove pobjede, bez obzira što nas čeka još 45 minuta igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi