Dinamo poslao na posudbu Luku Menala
Menalo je kao veliko pojačanje stigao u Dinamo, ali se nije naigrao

Igrat će u Slavenu

Dinamo poslao na posudbu Luku Menala

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Luka Menalo će ostatak sezone provesti u Slaven Belupu.

Menalo je kao veliko pojačanje stigao u redove Dinama, ali nije dobio pravu priliku, pa ga je hrvatski prvak odlučio poslati na posudbu u Slaven.

Dvadesetdvogodišnjek ofanzivca koji može da igra na oba krila danas je predstavio Slaven, a pravo nastupa ima već od subote kada njegov tim gostuje Istri u Puli.

U svojoj je karijeri do sada branio boje Čapljine, Širokog Brijega i Dinama pritom upisavši 115 nastupa. Ukupno je postigao 38 pogodaka, a deset puta je asistirao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U dresu mladih reprezentacija BiH upisao je 14 nastupa i dva pogotka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zokora
Nema od njega nista..
2 0
Dino69
Dobar potez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi