Hoće li Amer Gojak igrati na San Siru?

Giampaolo nije odredio sastav

Hoće li Amer Gojak igrati na San Siru?

E. Škorić

Nogometaše Torina sutra čeka novi duel s Milanom, ovaj put u okviru Kupa.

Nedavno je Torino od Milana poražen s 2:0 u Seriji A, a sada će pokušati Bikovi da se osvete u meču Kupa. Giampaolo planira praviti promjene, pa ostaje da vidi hoće li Amer Gojak biti starter.

Mnogi prvotimci bi mogli dobiti priliku za odmor, a Giampaolo je priznao da razmišlja i o tome da na klupi ostavi kapitena i najboljeg igrača i strijelca Andreu Belottija.

"Važno nam je da se vratimo u dobar ritam, a Kup je svakako takmičenje koje shvatamo ozbiljno i želimo proći što dalje, ali vidjet ću hoću li neke igrače sutra odmoriti. Nisam odlučio još o sastavu", rekao je bivši trener Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret Milana i Torina igra se sutra na San Siru s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi