Amer Gojak "ponižen" prošlu utakmicu, valjda u današnjoj neće doživjeti istu sudbinu?

Sastavi u Torinu

Amer Gojak "ponižen" prošlu utakmicu, valjda u današnjoj neće doživjeti istu sudbinu?

E. Škorić

Bh. reprezentativac bit će ponovo starter za Torino.

Torino i Bologna igraju prvi meč 13. kola Serije A u nedjelju od 12:30 sati, a Gojak je još jednom u početnom sastavu.

Nada se i on sam da mu se neće desiti ono što se desilo u četvratk, kada je u 3:1 porazu od Rome iz igre izašao u 23. minuti.

Giampaolo ga je izveo iz igre jer je prethodno ostao bez štopera Singa, pa je morao da ubaci defanzivca, a nekadašnji igrač Dinama ispao je jednostavno žrtva.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

user1583257564
Ne glupirajte se s naslovima jadni postajete, bio je zamjenjen zbog crvenog kartona tehnicka odluka i moralo je tako sta pametujete
9 0
Lipic
Naslov vam je katastrofa, kakvo poniženje, o čemu vi pričate? Nakon što mu je suigrač dobio crveni (drugi žuti) trener je napravio taktičku izmjenu i izvadio Gojaka iz igre. Istina sa tim se nije usrećio jer se ta izmjena povrijedila pa je i on morao izaći vani.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije