Bjelicu pitali šta misli o golčini Hiroša: "Nagledao sam se ja njegovih takvih golova u BiH"

Debitantski gol u dresu Osijeka

Bjelicu pitali šta misli o golčini Hiroša: "Nagledao sam se ja njegovih takvih golova u BiH"

E. Čaušević

Amer Hiroš jučer je uspio postići svoj prvi pogodak u dresu Osijeka.

Osijek je u gostima uspio da pobijedi Slaven Belupo sa 2:0, a u centru pažnje našao se bivši igrač Mladosti koji je konačno pokazao zbog čega ga je Osijek doveo ovog ljeta.

Hiroš je postigao fantastičan pogodak za 1:0 kojim je oduševio javnost u Hrvatskoj, a njegovu majstoriju možete još jednom pogledati OVDJE.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Nenad Bjelica dobio je pitanje novinara kako komentariše majstoriju Hiroša, a on je poručio da to za njega nije iznenađenje.

"Nagledao sam se ja njegovih golova takvih u BiH ligi, zato je i tu, jučer je bio odličan i šlag na tortu je taj gol koji je bio stvarno lijep, nadam se da će ih biti još puno", rekao je Bjelica nakon jučerašnje utakmice, te se osvrnio i na cijeli meč.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Bilo je slično kao u Šibeniku, tamo smo dali protivniku jednu šansu, a onda dobro kontrolirali utakmicu, nije bilo drugačije ni sada. Možemo biti zadovoljni s pobjedom, možemo biti zadovoljni s igrom, ali uvijek može bolje i težit ćemo tome".

Hiroš je u dosadašnjem dijelu HNL-a u dresu Osijeka upisao 11 nastupa, te je uz jučerašnji pogodak uspio upisati i jednu asistenciju.

Top Komentari

Eno30
Svaka cast majstore nastavi tako zabijat. Gol je fantastičan
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi