Treneri bez pozdrava nakon derbija 1. HNL: "Nije kulturan i ne zna se ponašati"

'Vruće' je bilo prije i poslije meča

Treneri bez pozdrava nakon derbija 1. HNL: "Nije kulturan i ne zna se ponašati"

S. Mlaćo
Vruće je bilo u duelu Osijeka i Hajduka.

Završilo je 1:1, a dva trenera nisu se pozdravila na kraju.

Trener domaćeg tima Nenad Bjelica objasnio je zbog čega se to desilo

"Svima na klupi sam dao ruku osim njemu jer nije kulturan i ne zna se ponašati kako dolikuje treneru koji sjedi na Hajdukovoj klupi. A prije utakmice pružio sam mu ruku bez obzira na to što on u Splitu prema meni nije učinio isto", rekao je Bjelica za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je davao službenu izjavu, Bjelica se nije dotakao uvreda koje je dobio od Torcide, ali ni trenera Hajduka.

Žali što njegov tim nije upisao tri boda.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

“Vrlo zanimljiva utakmica 97 minuta. Bili smo bolja momčad, imali bolje šanse, imali uraganski početak te mogli povesti uvjerljivo. Oni su vratili utakmicu iz jedne šanse, mi opet prijetili, te smo njih limitirali. Možda smo zaslužili pobjedu, ali to je nogomet. Čestitam momcima na velikoj borbi“, kazao je Bjelica.

 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti