Pogodak u Zenici protiv Azzura mogao bi 'prodati' mladog bh. reprezentativca

Osiječani na slatkim mukama

Pogodak u Zenici protiv Azzura mogao bi 'prodati' mladog bh. reprezentativca

S. Mlaćo
Hrvatski Osijek na slatkim je mukama zbog mladog bh. reprezentativca Adriana Leona Barišića.

Naime, italijanski mediji prenose da je Barišić dobio brojne pohvale nakon meča mladih reprezentacija BiH i Italije (1:2), te skrenuo pažnju na sebe.

Barišić je postigao i jedini pogodak na tom meču u Zenici, veoma efektno, a kao zainteresirani klubovi spominju se Venezia, Sassuolo i Salernitana.

Tuttormercatoweb navodi da je Osijek kao odštetu traži dva miliona eura i postotak od narednog transfera.

Spominje se da bi se transfer mogao desiti već početkom nove godine, a zanimljivo da Barišić nastupa za drugi tim Osiječana.

Za mladu reprezentaciju BiH upisao je šest nastupao i dodao jedan pogodak.

Top Komentari

user1597698961
2miliona 2postava??? A mi za 500hiljada prvog strijelca lige saljemo
9 0
2323
Pa nasa PL je banana liga zato i jesu takve cijene igraca i njihovih transfera..Dok nas Vicko odredjuje sudije a ne pravi terene i infrastrukturu nema nikakvog boljitka u povecanju cijena za ove nase fudbalere
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi