Amer Hiroš: Izabrao sam dobru sredinu, dosta saigrača poznajem
FOTO: FK Olimpik

Iz Mladosti u Olimpik

Amer Hiroš: Izabrao sam dobru sredinu, dosta saigrača poznajem

Amer Hiroš narednih šest mjeseci provest će na posudbi u ekipi Olimpika.

Talentovani veznjak dolazi iz ekipe Mladosti na posudbu, a kako sam kaže brzo se dogovorio sa upravom Olimpika.

"Brzo sam se dogovorio sa upravom Olimpika. Nakon što smo ostvarili prvi kontakt, vrlo brzo smo se uspjeli dogovoriti. Svakako da mi se svidio način na koji razmišljaju ljudi iz uprave Olimpika, njihov cilj i mislim da sam izabrao dobru sredinu za mene i moj razvoj i nadam se da ću uspjeti opravdati njihovo povjerenje".

Hiroš je danas obavio i prvi trening sa ekipom.

"Dosta momaka poznajem, sa mnogima sam igrao i mislim da sa prilagodbom neće biti problema. Drago mi je da je konkurencija u timu velika i da svi od sebe moramo davati maksimum na treninzima, kako bismo izborili mjesto u ekipi".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prethodni period radio je sa timom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

"Dolazim spreman na napore koje iziskuju pripreme. Radio sam sa Mladosti u prethodnom periodu, zdrav sam i motivisan za nove izazove", jasan je nekadašnji član Željezničara.

Top Komentari

Dino69
Bolji Tatar
1 0
Metropoljac
Sa Amerom do Premijer lige. Biće veliko pojačanje za Olimpik.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi