Edis Šehović potpisao ugovor sa FK Olimpik

Mladi čuvar mreže

Edis Šehović potpisao ugovor sa FK Olimpik

Edis Šehović mladi golman FK Olimpik potpisao je danas ugovor sa klubom sa Otoke.

Šehović spada u red najtalentovanijih golmana u našoj državi, a svojim radom i odnosom na treninzima zaslužio je i ugovor sa seniorskim timom.

Mladi golman je tokom ljeta stigao na Otoku iz redova gradskog rivala Sarajeva, a tokom jeseni je branio za kadetski tim, koji je prvoplasirana ekipa u ligi u kojoj nastupa.

"Ovo je velika stvar za mene. Potpis ugovora je za mene čast i obaveza da nastavim sa daljim radom", rekao je Šehović poslije potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener golmana Ibro Hodžić potvrdio je da se radi o zaista talentovanom golmanu.

"Sigurno da je Edis jedan od dragulja, koji svojom kvalitetom i talentom zaslužuje punu pažnju. Sad je pred njim još puno rada kako bi dodatno napredovao", rekao je Hodžić nakon potpisa ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti