Amer Osmanagić pronašao inostrani angažman

Otišao u Grčku

Amer Osmanagić pronašao inostrani angažman

E. Škorić

Bivši mladi bh. reprezentativac Amer Osmanagić karijeru nastavlja u Grčkoj.

Osmanagić je kao veliki talenat boravio u Partizanu, igrao za Velež, nastupao u Norveškoj za Haugesund, bio član FK Sarajevo, zeničkog Čelika, a posljednjih sezona se 'vrtio' u Slobodi i Zvijezdi 09.

Bio je početkom ljeta blizu angažmana u gradačačkoj Zvijezdi, a na kraju je ipak odlučio da sačeka angažman izvan zemlje i sada je predstavljen u Grčkoj.

Potpisao je za PS Kalamatu, koja se takmiči u prvoj ligi Grčke.

Potražite više informacija na temu Super League:

View this post on Instagram

#kalamatafc #kalamata #greece #football #footballlife #pasion #loveit

A post shared by Amer Osmanagic (@amer_osmanagic) on

Top Komentari

VelaHavle
Hahahaha kakva prva liga... zasto lazete ovaj napaceni narod ? Zasto ne kazete otvoreno da je taj klub iz trece lige ???? Ako ga je stid, onda ni ne objavljujte clanak o njemu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi