Amerikanac traži Iranku koju je vidio na utakmici - Nudi zelenu kartu samo da bude njegova
Lijepa Iranka privukla je ogromnu pažnju američkog navijača koji bi je rado upoznao (Foto; Screenshot)

Nevjerovatna situacija

Amerikanac traži Iranku koju je vidio na utakmici - Nudi zelenu kartu samo da bude njegova

M. Šljivak

Svjetsko prvenstvo u Kataru na tribine je privuklo i dosta žena, a djevojke iz Irana i ostalih arapskih zemalja dokaz su da nije samo golišavost ono što privlači pažnju.

Reprezentacija Irana imala je veliku podršku s tribina u tri meča koja su igrali na Svjetskom prvenstvu.

Nažalost, njih više nećemo gledati u Kataru jer su učešće završili u grupnoj fazi takmičenja.

U direktnom duelu za prolaz dalje Sjedinjene Američke Države su pobijedile Iran s 1:0 i ova selekcija je otišla u nokaut fazu.

Za jednog od navijača američke selekcije ova utakmica je donijela posebnu emociju jer je na tribinama vidio djevojku iz Irana koju je spreman istog trena oženiti.

Korisnik Twittera Joey Knish ugledao je na TV ekranu lijepu Iranku koju je spreman istog trenutka dovesti u Sjedinjene Američke Države.

Oglasi

"Ako neko poznaje ovu djevojku i ako želi zelenu kartu da pobjegne iz iranske tiranije, poruke su otvorene", poručio je Joey.

On se nije zaustavio na tome već je poručio da samo traži ljubav života i da uvrede nisu potrebne.

A tih uvreda je bilo dosta, možda čak i previše jer su nesretnog Joeyja poprilično izvrijeđali na društvenim mrežama.

"Napaljen si. Misliš li zaista da bi djevojka muslimanka zaista željela imati nešto s tipom kao što si ti", jedan je u nizu komentara.

Oglasi

"Na utakmici s Velsom bila je djevojka kojoj su odmah našli kontakt čovjeku koji je tražio. A vi lijeni gadovi me ismijavate jer pokušavam naći ljubav", poručio je Joey.

Iranke su često bile u kadrovima fotografa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a neke od njih bi se zbog toga mogle naći u problemima.

Brojni ugledni mediji tvrde da su mnoge djevojke u opasnosti od sankcija režima zbog javnog fotografisanja i strahuje se za njihovu sigurnost po povratku u državu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Nadamo se svakako da su to samo loše informacije i da ove lijepe Iranke neće snositi posljedice.

Na tribinama ih je bilo zaista mnogo.  Pokazale su da ljepota može biti i bez golišavosti i mnogi su muškarci zbog njih ostali bez teksta.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije