Na klupi Rome je danas bilo jedno veoma interesantno ime
Foto - AS Roma

Amir Feratović ima želju da igra za BiH

Na klupi Rome je danas bilo jedno veoma interesantno ime

M. Šljivak

Roma je danas pobijedila Speziju sa 4:3.

Rimski tim je uz dosta muke stigao do tri boda i to bez kapitena Edina Džeke koji je zbog navodne povrede propustio meč.

Paulo Fonseca je za ovaj meč prijavio i jedno zanimljivo ime. Mladi defanzivac Amir Feratović našao je svoje mjesto na klupi, ali za debi je bilo još rano.

Feratović je 18-godišnji štoper koji je član Rome od septembra. Stigao je iz slovenačkog Brava i ovo je svakako velika stvar za njega da je već sada blizu prvog tima.

Mladi fudbaler je nastupao za omladinske selekcije Slovenije. Ipak, ima želju da nastupa za BiH odakle je njegova majka, dok mu je otac iz Gusinja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Informacije su da je Feratović spreman da promijeni sportsko državljanstvo i vidjet ćemo hoće li NSBiH u ovom slučaju reagovati i dovesti talentovanog štopera pod našu zastavu.

Amir je rođen 8. juna 2002. godine, visok je 189 centimetara i predviđa mu se odlična karijera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Len
Sigurno ce napredovati uz strucnjake iz naseg saveza, volim Bosnu svim srcem ali mani se mali ove drzave lopovluk i korupcija u svakoj pori drustva.
7 1
free_shooter
Sace to miske zavrsit , mozda da zaigra za srbiju ? Il sloveniju ? Ko vise ponudi aaa miske ?
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi