13

Komentari (13)

makelele
Bolje da ode u Dinamo Zagreb nego u ebeni Konyaspor...
Geneve
Kako će otići kad je već tamo.
Mackintosh
Muha bez glave - opis njegove igre
RollingBlunt
Gdje ti igras ?? Vjerujem da ni termine ne igras kako treba.. standardan u turskoj ligi momak
tip
Ne pratiš fudbal uopste. Odličan zadnji vezni.
user1626167076
Nadamo se da ga nisu gledali protiv finske..
nedoni46
Zar je igrao cc
user1626167076
Bio je u zapisniku hahaha
Mingiling
Jok igro je Duljevic po krilu...xaxaxxa
tip
I da jesu nema veze. Pokazuje se kao dobar na poziciji zadnjeg veznog. E sad, što su na toj poziciji protiv Finske igrala trojica zadnjih veznih (Hadziahmetovic, Pjanic i Cimirot) već je drugi par cipela i pitanje za Peteva a ne za Amira Hadziahmetovica.
gallardo.la
@tip po meni je to dobra zamisao bila u teoriji, u praksi zakazali, pogotovo pjanic koji se tu trebao isturiti zato I jest dobio zvizduke
tip
Po meni nije. Imao si 3 stopera, Kolasinca koji je zatvarao lijevog beka, Civica koji je zatvarao desnog beka, to je 5 i imao si 3 penuta igraca koji su po vokaciji zadnji vezni - to igraju u svojim klubovima. Dakle ukupno 8 defanzivno orjentisanih igraca. ??! Rezultat: Prevljak ti ne dira loptu 80 minuta, a Demirovic je dirne tek kad se saam izbori za nju, pritiskom na finsku liniju.
tip
*3 pomenuta igraca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.