Da li će Hadžiahmetović napraviti transfer karijere?

Italijanski gigant ga želi dovesti

Da li će Hadžiahmetović napraviti transfer karijere?

S. Mlaćo
Pojedini turski mediji objavili su veoma zanimljivu informaciju.

Naime, bh. reprezentativac Amir Hadžiahmetović interesantan je italijanskom velikanu Interu.

Hadžiahmetović se već odavno povezuje sa velikim brojem klubova, igra u životnoj formi, a čini se da je vrijeme da se okuša u Ligi petice.

Konyaspor je već ranije istakao da za bh. reprezentativca je potrebno platiti sedam miliona eura.

Interu to svakako neće biti problem ukoliko budu potpuno zainteresirani da se transfer ostvari.

Hadžiahmetovića ozbiljno u svojim redovima želi i Udinese. Italijani su za bivšeg igrača Željezničara spremni izdvojiti između šest i sedam miliona eura.

Posao Italijanima bi mogao pokvariti Toulouse. Povratnik u društvo najboljih francuskog fudbala je također bacio oko na našeg veznjaka.

Hadžiahmetović ulazi u najbolje fudbalske godine i prilika za odlazak u Ligue 1 ili Serije A se sigurno ne bi trebala propustiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, sa dosta pažnje će realizaciju transfera čekati i na Grbavici pošto Željezničaru pripada 20% od ukupnog transfera.

Podsjećanja radi, Plavi su na zimu 2016. godine Hadžiahmetovića prodali Konyasporu za 500.000 dolara što je ujedno bio i posljednji veliki izlazni transfer ovog kluba.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Tipicne price, i na kraju potpoise za basak
4 1
Edis_91
De ne lupajte sve transfere koje ste najavljivali niko nigdje nije prešao sve promašaji.....iz te turske lige niti jedan naš igrač zadnjih 10 god nije uspio da ostvari značajnu karijeru
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi