Hadžiahmetović uputio snažnu poruku navijačima Željezničara pred povratak na Grbavicu
FK Željezničar objavio kratku poruku Amira Hadžiahmetovića.

Veznjak Konyaspora

Hadžiahmetović uputio snažnu poruku navijačima Željezničara pred povratak na Grbavicu

E. Ganibegović

Amir Hadžiahmetović poslao je lijepu poruku navijačima Željezničara uoči prijateljske utakmice Željezničara i Konyaspora za dva dana.

Početkom novembra ozvaničeno je da će se 29. novembra igrati prijateljska utakmica između Željezničara i Konyaspora na Grbavici.

Tako će se na ovaj stadion vratiti dijete kluba, Amir Hadžiahmetović. Sada igra za Konyaspor, a počeo je u Željezničaru.

"Rado se sjetim utakmica pred Željinim navijačima. Bit će malo čudno igrati protiv Želje, ali na moju sreću prijateljska je utakmica. Ovim putem pozivam sve navijače Želje da dođu na Grbavicu", poručio je Hadžiahmetović.

[facebook]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/videos/1283467182493918/[/facebook]

Ovaj veznjak je u februaru 2016. godine za 500 hiljada eura prešao u Konyaspor gdje se do današnjeg dana etablirao u jednog od najboljih veznjaka turske Superlige.

Oglasi

Također, Hadžiahmetović je i reprezentativac Bosne i Hercegovine i upisao je 21 nastup za nacionalni tim.

Sličnu poruku navijačima Željezničara uputio je i Hadžiahmetovićev saigrač u Konyasporu i još jedan dječak Željezničara, Ibrahim Šehić.

Prije nekoliko dana FK Željezničar je gostovao u Skoplju kod Vardara i poražen je s 2:0 u prijateljskoj utakmici. 

Utakmica između Željezničara i Konyaspora na Grbavici igra se u utorak od 18 sati. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1647010875
Pravi igrac ! Nadamse da ce jos napresovati u karijeri.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi