Ibrahim Šehić porukom obradovao sve navijače Željezničara

U utorak meč na Grbavici

Ibrahim Šehić porukom obradovao sve navijače Željezničara

S. Mlaćo
Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović vraćaju se u utorak na Grbavicu.

Oni će sa svojim Konyasporom odmjeriti snage protiv FK Željezničar.

Sigurno da će to biti posebno emotivan meč za navedeni dvojac, a Šehić je poslao i video poruku te obradovao sve simpatizere kluba sa Grbavice.

Poželio sam nikad ljepšu Grbavicu i najbolje navijače u državi! Pozivam sve navijače da dođu u utorak i uživaju u prijateljskoj utakmici“, kazao je Šehić.

Ibrahim Šehić: Poželio sam nikad ljepšu Grbavicu i najbolje navijače u državi! Pozivam sve navijače da dođu u utorak i...

Posted by FK Željezničar on Saturday, November 26, 2022

Šehić je u sjajnoj formi, dugi niz godina sa uspjehom brani u Turskoj i sa pravom je prvi izbor na golu reprezentacije naše zemlje.

Oglasi

FK Željezničar je jučer potvrdio da će cijene ulaznica za navedeni meč iznositi: 3 Jug, Sjever i Istok 6 KM, Zapad 15 KM.

“Grbavica je tokom jesenjeg dijela sezone bila najposjećeniji stadion u BiH sa ukupnih 72.328 navijača na deset utakmica. Željovci, čestitke! Ostao nam je još jedan ispit - prijateljska utakmica sa turskim Konyasporom“, stoji u objavi kluba sa Grbavice.

Meč na Grbavici igra se od 18 sati.

Željezničar je prije par dana gostovao Vardaru iz Skoplja i poražen je 2:0 za 75. rođendan Vardara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč sa Konyasporom biće posljednji za Željezničar u 2022. godini, a zatim će izabranici Edisa Mulalića na odmor. Biće na Grbavici zanimljivo i tokom pauze, mnogo se priča o ulasku potencijalnog investitora te velikim dugovanjima koje klub ima.

Očekivati je i određene promjene u igračkom kadru, no sve će naravno ovisiti o finansijskoj situaciji u klubu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli1946
Pokazite nam i Adzemovu poruku hahhahahahhhhahahahhahah
2 5
posto_tad_nisu_postojali
Manijak ne može biti svak
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi