10

Komentari (10)

SenadSadikovic
Znaci ne guraju ga dzaba u repki.
user1639705257
Moj Hadžiahmetoviću idi ili ostani kako tebi paše ( teško je nakon 6 7 godina opet se asimilirati na drugu sredinu ) ali kako god izabereš od mene ti je : NEKA TE SREĆA , ZDRAVLJE, LJUBAV PRATI i neka ti ONAJ gore da najbolje što je za tebe. Sretno
Mowzilla
Pa ovako, Bajric i Gojak se na zalost nisu probili u Seriji A, iako je Bajic u to vrijeme bio gol masina. Duljevic se nije probio u Ligue 1, ali jesu zato Kolasinac i Prcic. Ti razmotri dobro, ali samo bjezi iz turske.
salt_city
vazda neke nase igrace zeli udineze...
user1613662710
Sad je vrijeme da u ligu peticu ides ili ce bit kasno
FahroKonjHodzic
idi u tou lou se tam ces igrat u udinese neces @shzloshzlo yebem ti umrle
user1639705257
A jesi ti MANGUP Fahro u p.m.! Ovako nekom na portalu psuješ " umrle "?! Ti si jedno obično smeće i da mi te negdje sresti da IZBIJEM iz tebe sve hl**** što si pojeo . Bio bi ti meni ko " PIŠĆA" :-)
FahroKonjHodzic
user1639705257
@FahroKonjHodzic KONJ-u nayebem ti se komplet bolesne familije.
Predstavljaš se imenom i prezimenom umrla čovjeka *****u
Arnel925
Igračina je. Najbolje bi bilo da ode u Seriju A.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.