Ancelotti govorio o Mbappeu

Trener Reala

Ancelotti govorio o Mbappeu

Edmir Škorić

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti prokomentarisao je mogućnost dolaska Kyliana Mbappea.

Francuski reprezentativac se već nekoliko dana spominje kao transfer bomba Reala u završnici prijelaznog roka. Madriđani su ponudili PSG-u 180 miliona eura i nadaju se da će uspjeti da otkupe ugovor sjajnog napadača.

"O tome vode računa ljudi iz kluba. Ja mislim isključivo na utakmice i isto je tako i sa mojim igračima. To sa Mbappeom je stvar od općeg interesa, ali ne mogu više ništa reći od toga", kazao je Ancelotti, pa je dodao:

"Radi se o sjajnom igraču, ali mi također imamo dobre igrače u ekipi. Nadam se da su u najboljoj kondiciji kako bi demonstrirali još jednom svoju klasu. Voditi Real Madrid je jako odgovoran posao. U pitanju je jedan od najvećih klubova na svijetu, to je za mene uzbudljivo iskustvo. To osjećam svakog dana na treningu".

Real Madrid večeras ima teško gostovanje kod Betisa, ali navijače više od svega ipak zanima hoće li Mbappe na kraju ipak doći.

Real postavio ultimatum PSG-u: Imate dva dana da prihvatite ponudu

Le Parisien tvrdi da je kraljevski klub postavio ultimatum PSG-u. Dali su im rok subotu i nedjelju da prihvate ponudu ili će povući ponudu koju su poslali.

Odustajanje Reala značilo bi da Mbappe ostaje na Parku Prinčeva do kraja sezone, a tada bi sjajni napadač otišao besplatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappe je odavno odbio sve ponude kluba za nastavak saradnje. On želi otići iz kluba, Real je njegov san, a Kraljevi su ga spremni čekati.

Kylian Mbappe je u dresu PSG-a već četiri godine. Odigrao je 174 utakmice i zabio je 133 gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti