Ancelotti mijenja Inzaghija u Milanu
Foto: EPA

Ancelotti se vraća

Ancelotti mijenja Inzaghija u Milanu

Midhat Šljivak

Real Madrid je ove sezone osvojio samo jedan trofej. Izabranici Carla Ancelottija su podigli trofej na Svjetskom klupskom prvenstvu, ali je sezona generalno bila neuspješna.

Ostali su bez ijednog trofeja u ostalim takmičenjima, a takav razvoj situacije bi mogao koštati posla Carla Ancelottija.

Navodno, Jurgen Klopp je već završio posao oko preuzimanja kraljevskog kluba. Carlo Ancelotti će otići nakon meča s Getafeom, a novi klub italijanskog stručnjaka biće Milan.

On će navodno preuzeti Rossonere umjesto Filippa Inzaghija, te će nakon sedam godina ponovo sjesti na klupu sa San Sira.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ancelotti je od 2001. do 2008. godine s dosta uspjeha vodio Milan. Osvojio je čak osam trofeja od čega dva u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.