8

Komentari (8)

kurjak
Kladionica, valja na neki način doći do novca u ovoj za****nciji.
denimen9
Predobar je Real, i sve pohavle što su pustili da i Sheriff ispiše historiju kada već ne može ova buranija iz naše lige.
Klicko
To se desi realu kad mu se ne sudi više od jednog penala Logično.Sudija je kriv,Anćeloti tigre :)
BillyPiton
Klicko chmare radis li ti ista u zivotu osim sto pljujes Real?
Klicko
Mele
Ma daj, sa Viciciciuniisi, to ti zvijezda, nikad nece biti nokat od Ronalda..pa i Inter si pobijedio na srecu, bili su bolji, golman te spasavao. Sad ste upisali 3 poena prije nego sto ste poceli utakmicu, neka vam se obilo od glavu. Da vas Inter akobogda uzme tu na vasem terenu, baj baj liga prvaka.
Klicko
Mele
Ha ha ha, gdje ste Realovci, == Ja dislajkova majko mila, vi sve priznate, ali poraz nikako. Ovo nije tim koji je osvajao ligu prvaka 3 godine Nemojte se zanositi iluzijama. Ako Real ove godine osvoji, sa ovim timom i trenerom, ja cu bez odjece trcati oko stadiona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.