Bombu iz Španije plasirala novinarka bliska Realu: Don Carlo se vraća na Otok
FOTO - EPA

Neće u Brazil

Bombu iz Španije plasirala novinarka bliska Realu: Don Carlo se vraća na Otok

Adnan Beganović

Talijanski stručnjak Real Madrida, Carlo Ancelotti, od naredne sezone bi mogao ponovo trenirati klub u Premiershipu. Barem rako tvrdi novinarka bliska Real Madridu s kojim Ancelotti ima ugovor do kraja sezone.

Jadan od najboljih svjetskih fudbalskih stručnjaka, Carlo Ancelotti, na kraju sezone će gotovo sigurno napustiti redove Real Madrida.

Tada mu ističe ugovor, no neće legendarni talijanski stručnjak napustiti Evropu, kako se špekulisalo u posljednje vrijeme. Povezivao se Ancelotti sa fudbalskom reprezentacijom Brazila, no izgleda da će ga ljubitelji najvažnije spordne stvari na svijetu i dalje gledati u Evropi.

Naime, posljednje informacije govore da će se Ancelotti vratiti na Otok gdje je vodio Chelsea i Everton. Navodno na svom stolu ima ponudu Manchester Uniteda koja je i njemu samom jako primamljiva.

Ovu informaciju je iznijela Arancha Rodriguez, novinarka bliska Real Madridu, koja je istakla:

Oglasi

"Prijedlog Brazilaca nije jedini koji Ancelotti ima na stolu. Također mu je ponuđena prilika da vodi veliki klub Premiershipu koji traži odgovarajućeg trenera za sljedeću sezonu. Ne radi se o Evertonu, to je Manchester United".

Ancelotti prati trening svojih izabranika

Ne treba da čudi što se Ancelotti povezuje sa Crvenom vragovima čiji navijači su i pored posljednje dvije pobjede u prvenstvu, razočarani rezultatima svojih ljubimaca u ovoj sezoni.

Ancelotti ima svog favorita za preuzimanje Real Madrida

Iako nije službeno govorio o svom odlasku iz Reala, Ancelotti je u jednoj od svojih izjava pohvalno govorio o treneru Bayer Leverkusena, Xabiju Alonsu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Talijanski stručnjak ga vidi kao čovjeka koji bi mogao u budućnosti voditi "kraljevski klub".

"On je bio sjajan igrač i ima fantastičnu trenersku karijeru. Ima profil da bude menadžer Real Madrida jer poznaje klub i veoma je popularan", sipao je svojevremeno Ancelotti komplimente na račun Alonsa, koji je najveći dio svojeg igračke karijere proveo upravo u Realu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user13
user13
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi