Navijači Bayerna, Juventusa i PSG-a novu izjavu nikada neće oprostiti Ancelottiju

Govorio je pred gostovanje kod svog bivšeg kluba

Navijači Bayerna, Juventusa i PSG-a novu izjavu nikada neće oprostiti Ancelottiju

Samir Mlaćo

Iskusni trenerski stručnjak Carlo Ancelotti sutra se vraća na 'mjesto zločina'. Naime, njegov Real će u goste Napoliju, a Ancelotti je bio trener Napolija od maja 2018. godine do decembra 2019. godine.

Otkaz je dobio pred sami kraj 2019. godine, a sada mu sjajno ide sa Real Madridom. Mnogo se priča o tome da li će produžiti saradnju, pa je i sada dobio ovo pitanje.

Ugovor ima do kraja sezone i mnogi su mišljenja da je Realu potreban novi trener i nova ideja. U igri je navodno nekoliko trenerskih imena i očekuje se da sve ubrzo bude poznato.

"Ne razmišljam o tome. Dajem vam šansu da postavite drugo pitanje", rekao je italijanski stručnjak.

O tome šta očekuje u Napulju odgovorio je u svom stilu. Nije želio dodatno 'paliti' vatru.

"Bilo mi je tamo lijepo. Ne želim osvetu".

Oglasi

Vodio je veliki broj ekipa, a sadašnji klub ističe kao najveći na svijetu. Sigurno će mu to zamjeriti mnogi, a posebni navijača klubova koje do sada vodio, kao npr. Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Bayern Munich...

"Svih ekipa se dobro sjećam. Ne želim da pokažem nepoštovanje, ali osjećam nešto posebno prema Milanu i Realu. Real je najveći klub na svijetu", dodao je Ancelotti.

Real je već izborio plasman u osminu finala Lige prvaka, a Napoli je na drugom mjestu i ima sasedam bodova, dok Braga ima tri.

Sutra je Real bez Luke Modrića

Sjajni Luka Modrić se povrijedio u pobjedi nad Cadizom i ranije napustio meč. Tačnije, Modrić je osjetio problem sa butnim mišićem i nije želio riskirati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije se pojavio na treninzima nakon toga meča i u Realu ne žele da rizikuje. Modrić ostaje u Madridu i neće putovati sa svojom ekipom.

Na teren bi se trebao vratiti već u subotu kada Kraljevi dočekuju Granadu i nadaju se novoj pobjedi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1666065968
Jesi i glup novinaru,u pm...Real kod kuce igra a izjava ko izjava. I **** te Modric u usta vise,lik je ostario majmune!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi