Ancelotti odabrao najboljih 11, u timu nije bilo mjesta za Cristiana Ronalda

Radio je sa mnogim zvijezdama tokom karijere

Ancelotti odabrao najboljih 11, u timu nije bilo mjesta za Cristiana Ronalda

E. Škorić

Italijanski stručnjak nije pronašao mjesto za Cristiana Ronalda u svom idealnom timu.

Ancelotti (60) danas vodi Everton, a u karijeri je kao trener vodio brojne zvijezde jer je trenirao Milan, Chelsea, Juventus, PSG, Real Madrid, Bayern i Napoli.

Uspio je da formira omiljeni tim od 11 igrača, a zanimljivo da nije u isti uvrstio Ronalda kojeg je trenirao u Realu. Očekivano, najviše igrača odabrao je iz Milana s kojim je harao.

Na golu je Buffon kojeg je trenirao u Juventusu, u odbrani Rossoneri Maldini, Thiago Silva i Cafu uz Johna Terryja, engleskog defanzivca kome je bio trener u Chelseaju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U njegovom veznom redu su Kaka i Pirlo, opet dvojica bivših igrača Milana, ali i Zidane kojeg je trenirao još u Juventusu i Lampard iz Chelseaja, dok je u napad stavio Zlatana Ibrahimovića, s kojim je radio u Parizu i Andrija Ševčenka, još jednu legendu iz zlatnog doba Milana.

Nedavno je i Jose Mourinho izabrao 11 najboljih koje je trenirao i iznenadio mnoge, a evo i zašto.

Promo

Top Komentari

doa297
Odličan sastav !
4 0
Torcida
Ako je ovo istina onda gospon Carlo vi ste poludjeli !!!
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi