Pljačkaši ukrali sef iz Ancelottijeve kuće, ali njegova kćerka je bila prava junakinja

Vidjela ih i odmah reagovala

Pljačkaši ukrali sef iz Ancelottijeve kuće, ali njegova kćerka je bila prava junakinja

Endin Čaušević

Engleski mediji objavili su da je sinoć provaljeno u kući Carla Ancelottija dok je dio njegove porodice još bio u njoj.

Maskirani pljačkaši čiji identiteti još uvijek nisu poznati oko pola sedam sinoć su provalili u Ancelottijevu kuću. Trener Evertona nije bio kući u tom periodu, ali dio njegove porodice jeste.

Engleski mediji pišu da su dvojica nepoznatih muškaraca uspjela ukrasti Ancelottijev sef, ali da su imali namjeru i da ukradu još dosta toga, no plan im je pokvarila kćerka italijanskog stručnjaka.

Naime, Ancelottijeva kćerka je bila u kući dok je trajala pljačka, te je uspjela prepasti pljačkaše koji nisu očekivali da je neko tu jer su pratili kuću nekoliko sati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, ona ih je uspjela vidjeti i odmah pozvati policiju, a oni su uzeli samo sef i pobjegli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi