Ancelotti popravio dan navijaču Evertona: "Halo, Carlo je..."

Sjajan gest Italijana

Ancelotti popravio dan navijaču Evertona: "Halo, Carlo je..."

Italijanskom stručnjaku Carlu Ancelottiju nije trebalo dugo da osvoji simpatije navijača Evertona.

Ancelottijevo imenovanje na klupu Evertona je prihvaćeno s oduševljenjem s obzirom da navijači nisu očekivali da će tako ugledno trenersko ime preuzeti drugi klub iz Liverpoola, a njegov ugled, veze i poznanstva garantuju i bolje dane za Karamele.

Osim što Everton već polako vraća na pobjedničke staze, Ancelotti se potrudio da napravi još jedan sjajan gest zbog kojih je pobrao simpatije među pristalicama Toffeesa.

Naime, on je slobodno vrijeme iskoristio kako bi kontaktirao navijača Evertona koji je zaražen koronavirusom i raspitivao se o njegovom stanju.

"Zdravo, Mark, kako si, Carlo je. Znam da si navijač Evertona…”, pozvao je Italijan i upitao navijača.

“Da, ja sam i vaš fan također, Carlo”, rekao je ushićeni navijač i nastavio: “Ja sam dobro. Trenutno gledam mnogo sadržaja na Netflixu. Ako znaš neki šou koji bi mogao pogledati…”.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Djelić je to samo razgovora kojeg možete poslušati OVDJE, a sve to Carlo je objavio i na svom Twitter profilu, napisavši kako mu je bilo zadovoljstvo razgovarati sa Markom i da mu želi sve najbolje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi