Ancelotti u Everton dovodi miljenika iz Napolija
Foto: EPA

Planovi za narednu sezonu

Ancelotti u Everton dovodi miljenika iz Napolija

Trener Evertona Carlo Ancelotti već uveliko pravi planove za sljedeću sezonu.

Fudbal je u svim zemljama stao, niko sa sigurnošću ne može potvrditi kada će se prvenstvo nastaviti, ali to ne sprječava Ancelottija da razmišlja o novim pojačanjima kako bi lakše ostvario sve ono što se od njega očekuje.

Sa Karamelama se posljednjih sedmica dovode u vezu brojni fudbaleri, a jedan od onih koje bi italijanski stručnjak navodno rado vidio na Goodison Parku je i Allan Marques Loureiro kojeg je već trenirao u Napoliju.

Brazilac je do prije nekoliko mjeseci označen kao vođa pobune Napolija i jasno je kako neće još dugo ostati 'pod Vezuvom', a Gazzetta dello Sport navodi kako Ancelotti želi to iskoristiti i dovesti ga u Everton.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allanu ugovor ističe 2023. godine i jasno je kako ga Napolitanci neće pustiti bez najmanje 40 miliona eura, a taj iznos, vjeruje se, ne bi trebao predstavljati problem za engleski tim.

Ove sezone Allan je za Napoli odigrao 24 utakmice. Na kontu ima po jedan gol i asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi