Ancelotti pravi veliko iznenađenje odabirom novog kluba?

Želi ga Athletic Bilbao

Ancelotti pravi veliko iznenađenje odabirom novog kluba?

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti još uvijek je bez posla nakon što je na početku ove sezone dobio otkaz u Bayernu.

Ancelotti je imao nekoliko primamljivih ponuda u posljednje vrijeme, ali italijanski stručnjak je odlučan da će se poslu vratiti tek na kraju ove sezone. Iskusni stručnjak jedan je od kandidata za klupu reprezentacije Italije, ali navodno, cilj mu je da ostane u klupskom fudbalu.

Italijanski mediji objavili su danas da je Ancelotti dobio veoma zanimljivu ponudu i to od kluba od kojeg to niko nije očekivao. Naime, ovaj 58-godišnji trener ima na stolu ponudu od Athletic Bilbaa da od kraja ove sezone vodi ovu špansku ekipu.

Bilbao je spreman da se zahvali na saradnju Jose Angelu Zigandi, a velika želja ovog kuba je upravo Ancelotti. Međutim, male su šanse da će nekadašnji trener Real Madrida prihvatiti ovu ponudu ukoliko do ljeta dođe neka unosnija i bolja ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi