Ancelotti preuzima reprezentaciju Srbije?

Žele poslati ponudu

Ancelotti preuzima reprezentaciju Srbije?

Endin Čaušević

Fudbalski savez Srbije objavio je jučer da Slavoljub Muslin više nije selektor reprezentacije ove zemlje.

Iako je Muslin uspio da odvede Srbiju na Svjetsko prvenstvo na kraju mu to nije bilo dovoljno da zadrži svoj posao. Mnogi su mu zamjerali što ne zove mlade igrače u tim, a na kraju ga je to i koštalo. Na njegovo mjesto došao je Mladen Krstajić kao privremeno rješenje, te će on u naredne dvije prijateljske utakmice predvoditi Srbiju.

"Lov" na novog selektora već je krenuo, a tamošnji mediji "barataju" sa mnogim imenima. Ipak, ono koje je svima zapalo za oko jeste ime slavnog italijanskog stručnjaka Carla Ancelottija. Navodno, u FS Srbije ozbiljno razmišljaju o tome da pošalju ponudu Ancelottiju i ponude mu mjesto selektora.

Ancelotti je nedavno dobio otkaz u Bayernu i najavio je da do narednog ljeta ne želi razmišljati o poslu. Ipak, čelni ljudi reprezentacije Srbije nadaju se da će nekim čudom uspjeti nagovoriti Italijana da preuzme njihov tim. Ali, ruku na srce potrebno im je zaista ogromno čudo da se to desi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi