"Ne gledamo na isti način kako ekipa treba izgledati"

Muslin više nije selektor Srbije

"Ne gledamo na isti način kako ekipa treba izgledati"

Endin Čaušević

Srbijanski stručnjak Slavoljub Muslin dobio je otkaz na klupi Srbije iako je s ovom selekcijom izborio plasman na Mudijal.

Muslinu se najviše zamjeralo to što nije u reprezentaciju zvao mlade fudbalere koji briljiraju u Evropi najviše aludirajući na Sergeja Milinkovića-Savića koji igra sjajno u Laziju. Na kraju je to ovog stručnjaka koštalo posla, a njegovo mjesto privremeno je preuzeo Mladen Krstajić koji je bio član stručnog štaba.

Krstajić će Srbiju voditi u naredne dvije prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje i ekspresno je na spisao uvrstio Milinkovića-Savića za ove mečeve. Nekoliko sat nakon otkaza Muslin se kratko oglasio za tamošnje medije i otkrio svoju stranu priče.

"Rastali smo se jer  ne gledamo na isti način kako naša ekipa treba da izgleda na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. To je sve što ću sada reći. Kada se vratim u Srbiji onda možemo više da pričamo na tu temu", poručio je Muslin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi