Anderlecht poslao ponudu za mladog Bosanca
Foto: Helsingborgs IF

Slovi za veliku nadu

Anderlecht poslao ponudu za mladog Bosanca

Armin Gigović, švedski omladinski reprezentativac bh. porijekla, mogao bi pojačati Anderlecht.

Sa 18 godina Gigović je u prvom timu Helsingborgsa za koji je odigrao gotovo sve utakmice u novoj sezoni, a da se radi o velikom potencijalu prepoznali su i izvan Švedske.

Nakon što se pisalo da je za Gigovićeve usluge interesuju Club Brugge i Genoa, mediji u Belgiji javljaju da je ponudu na adresu Helsingborgsa poslao i tamošnji velikan Anderlecht.

"Anderlecht je za mladog fudbalera ponudio nešto manje od dva miliona eura", piše Het Nieuwsblad.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

S pričama oko potencijalnog transfera upoznat je i sam Gigović koji je priznao da mu laska što se njegovo ime povezuje s renomiranim klubovima, ali da je sve stvari vezane za to prepustio klubu i svom agentu.

I dok Armin trenutno nastupa pod zastavom Švedske, njegov mlađi brat Ervin je inače ranije pozivan na kamp U15 reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi