18

Komentari (18)

Benjamingst
Hvala adminatracij sto ste ziku blockirali, nadam se da ce te ziki pokazati da za BUDALE nije mjesto na ovo portalu. Bolje se dise kad nema provikatora.
Ziky
ima zika hiljadu profila
Benjamingst
Ima on samo nema mozga... budala ostaje budala
pogba69
Koliko glupa fora ovo "igrač sa brojem 6" hahaha iznevjerovao sam
Benjamingst
Zika jel ti podrzavas Vranjesa sto je tetovazu stavio na ruci cetnickog vojvodu?
Ziky
meni četnik đujić i muhamed pedofil isti jer su oba bolesnici jedan klao djecu drugi ih karinđo
Dragan
do juce je bio dobar,a sad kao necete da pisete njegovo ime. boli vas sta on radi na svom tijelu. do juce ste pisali i bili uz njega ,govorili kako je borben i svasta nesto a sad ovo.
Saimai1316
Ti nisi u pravu ali bas nimalo,zanima me jesi li bio istog misljenja kad je mihajlovic izbacio Ljajica iz reprezentacije jer nije htjeo pjevati himnu,,zasto bi mi tolerisali takve stvari ma koliko on dobar igrac bio,ja licno se slazem sa tim da on ne igra vise za Bosnu i Hercegovinu
Euro2020
Adem Ljajic je otjeran iz Reprezentacije Srbije sto nije pjevao Himnu, da igrom Slucaja on iztetovira nekog „baliju“ sto kazu pa decko nebi zore ziv docekao. i ti sad dodjes nam pametovati, s takim provokativnim tetovazama i stavom nije zasluzio da igra nigdje. zgadio mi se lik totalno.. cast pojedincima. lp
ArminA
Da je bio pametan pa da to ostavi za sebe bio bi cijenjen u reprezentaciji,ovako sam pao sam se ubio .Treba ga protjerati sto je dalje moguce i ako je moguce izbrisati mu svaki trag sto se tice nacionalnog grba ! Pazi hoces da igras za drzavu koju ne volis i pokazivas koliko je ne cijenis tako da zbogom za zivot cijeli!
Benjamingst
Zamisli da nasi igraci pocnu da istetoviraju na ruci Nasera Orica, ili Armija BIH.... Dragane sta bi ti kazao? Znam sta mislite o Oricu... Budi realan.
RodjeniRA
@Benjamingst Panju jedan balijski kako mozes poredit ARBiH i Generala Orica koji je branio svoju zemlju od teroristickih okupatora iz Smrdije?!?!?! Stid me je sto sam Bosanac zbog panjeva poput tebe otac te jebo maloumna!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.