Dok se bruka kod jednog, već je potpisao za drugog velikana: "Boli me ku*ac što mi navijači zvižde"

A ima reputaciju odličnog igrača

Dok se bruka kod jednog, već je potpisao za drugog velikana: "Boli me ku*ac što mi navijači zvižde"

Admin Čaušević

U posljednje vrijeme sve su češće pojave da igrači čekaju istek ugovora kako bi potpisali za neki drugi klubi. 

To je već uradio Andre Onana koji će na kraju sezone napustiti Ajax kao slobodan igrač, dok će u narednoj takmičarskoj godini braniti za Inter.

Ovaj 26-godišnjak koji zbog dopinga nije branio duže od godinu se u posljednje vrijeme poprilično bruka na golu Kopljanika i kako sam kaže boli ga briga šta navijači misle.

Onana je napravio veliku pogrešku u duelu protiv Sparte iz Rotterdama te je gostima poklonio gol. Na sreću u ostatku utakmice njegovi saigrači su uspjeli preokrenuti.

Kamerunski čuvar mreže je i prije nekoliko sedmica izletio u prazno pa je njegov tim eliminisan iz Lige prvaka nakon što je Nunez zabio za Benficu i odveo Portugalce dalje.

Tokom utakmice protiv Sparte navijači Ajaxa su mu zviždali i vrijeđali ga, a poslije susreta su dobili odgovor bez dlake na jeziku.

Oglasi

"Za mene je ovo bila teška godina, sada sam se vratio i sretan sam zbog toga. Znam da nisam u najboljoj formi što smatram normalnim jer sam bio van terena dugo vremena", rekao je Onana te nastavio:

"Navijači mogu pjevati ili plakati, boli me ku*ac zbog toga. Nemam preoblema, mogu govoriti šta hoće. Što se mene tiče slušam samo kritike trenera."

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Na kraju utakmice Onanin govor tijela prilikom pozdrava s navijačima možda i najbolje pokazuje koliko mu je trenutno stalo do Ajaxa.

Onana je u januaru prošao ljekarske preglede i potpisao predugovor s Interom te će od sljedeće sezone čuvati gol Nerazzurra.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Jeste golman poslao "dvosmislenu" loptu, ali je asistenciju igraču Sparte pripremio igrač odbrane Ajaksa, a ne golman!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti