Onana zna koliko istina može da boli, a večeras je bio brutalno iskren kao nikad u životu

Kamerunac svjestan da je do njega

Onana zna koliko istina može da boli, a večeras je bio brutalno iskren kao nikad u životu

Edmir Škorić

Andre Onana ne briljira otkako je stigao ovog ljeta u Manchester United iz Intera, ali i sam je svjestan toga, pa je Kamerunac dao izjavu u kojoj je priznao da tim nije mogao da pobijedi zbog njega.

Manchester United je gostovao u Minhenu gdje je poražen sa 4:3 od Bayerna, a počelo je nakon velike pogreške Kamerunca, kada je loše reagovao nakon udarca Leroyja Sanea.

Odbrana Crvenih đavola kao da ne postoji ove sezone, redovno primaju po dva, tri ili četiri gola, a Onana je svjestan da svojih slabim nastupima samo odmaže ekipi.

"Moram da naučim lekciju. Imam još mnogo toga da dokažem. Ovo danas je bio jedan od mojih najgorih mečeva. Tim nije mogao da pobijedi zbog mene!", poručio je Onana.

Onana je naslijedio Davida de Geu, koji je trenutno slobodan i još čeka da pronađe angažman, a mnogi navijači Uniteda vjeruju da je Španac bio mnogo bolji od svog nasljednika i da je greška što ga se pustilo da ide.

Oglasi

U Manchesteru se očekuju ogromna očekivanja da Onane, kao i svih drugih igrača, naročito pridošlica poput Rasmusa Hojlunda, koji može biti njihov primarni strijelac u narednoj deceniji.

Hojlund je dobro počeo svoju avanturu u Manchesteru, a večeras je postigao gol u 49. minuti za 2:1. Završnica meča pripala je Casemiru koji je postigao dva gola, ali nije bilo dovoljno da se United spasi novog poraza.

S obzirom na dva uzastopna ligaška od Arsenala i Brightona, United je sada u seriji do tri poraza i to je zaista zabrinjavajuće.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Manchester United će za vikend gostovati Burnleyju i bit će pod velikim pritiskom, ali jednostavno mora da pobijedi.

Dodajmo još kako je Manchester United izgubio čak četiri od svojih prvih šest utakmica u sezoni u svim takmičenjima, prvi put od sezone 1986-87 pod vodstvom Rona Atkinsona - sezone u kojoj će Alex Ferguson kasnije preuzeti ulogu menadžera Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Ovog Man.United-a ni Fergi ne može vratit.
0 0
King_Kenny
...zamisli kakvi su to amateri,otjerati onakvog De Geu da dzabe ode,koji im je godinama bio najbolji igrac,a dovesti ovog panja...De Gea je za ovog Oliver Kahn...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi