United će plakati za De Geom - Onana se ponovo obrukao na golu Crvenih đavola

Velika bruka

United će plakati za De Geom - Onana se ponovo obrukao na golu Crvenih đavola

Midhat Šljivak

Manchester United bi mogao plakati za Davidom de Geom. Njegova zamjena od 50 miliona eura, Kamerunac Andre Onana, nastavlja da se bruka na golu i večeras je u Minhenu protiv Bayerna krivac za gol domaćeg tima.

Andre Onana plaćen je više od 50 miliona eura. Erik ten Hag odlučio je da je on idealan da naslijedi Davida de Geu, koji je 11 godina bio prvi izbor na golu Crvenih đavola.

Međutim, Kamerunac očigledno nije klasa kakvom se predstavlja. To je pokazao i večeras u Minhenu kada je poklonio gol Bayernu.

U 28. minuti šutirao je Leroy Sane, Onana je imao loptu na ruci, ali nije uspio odbraniti ovaj ne tako jak šut i lopta je završila u mreži za vodstvo Bavaraca od 1:0.

OVDJE pogledajte katastrofu Onane.

Oglasi

Do primljenog pogotka United je bio čak i bolji tim na terenu, imali su nekoliko šansi, no nisu uspjeli doći do vodstva.

Samo četiri minute kasnije Bayern je stigao i do drugo gola, a mrežu Uniteda pogodio je Serge Gnabry. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

OVDJE pogledajte drugi gol njemačkog prvaka koji je poprilično lagano stigao do dva gola prednosti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Hajmo Bayern,rasturite ove sugavce 10:0...
0 1
Krosteutegurovic
Ovoga bih ja poslo na neku plantažu banana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti