Ima 35 godina i dalje oduševljava cijeli svijet: Spektakularan gol Gignaca iz slobodnjaka!

Strašan pogodak napadača Tigresa

Ima 35 godina i dalje oduševljava cijeli svijet: Spektakularan gol Gignaca iz slobodnjaka!

Endin Čaušević

Fudbaleri Tigresa sinoć su remizirali u gostima protiv Cruz Azula (1:1) u meču 13. kola meksičke Aperture.

Sinoć su navijači mogli gledati odličan meč na stadionu Azteca u Mexico Cityju, a na kraju u ovom duelu nije bilo pobjednika.

Cruz Azul je odlično počeo utakmicu i stigao do prednosti već u 15. minuti kada je Ayala postigao autogol.

Međutim, samo dvije minute kasnije Tigres je izjednačio na 1:1. U centru pažnje našao se iskusni napadač Andre-Pierre Gignac koji je još jednom pokazao kakav je majstor.

Gignac je postigao spektakularan pogodak iz slobodnog udarca za 1:1 koji je oduševio fudbalsku javnost.

Top Komentari

Zoilomas
Vidio sam I bolje ali iskreno da ovaj golman nije patuljak skinuo bi bilo ko s lahkoxom Mislim bilo koji igrac koji zna pucati visocije moze zabiti par komada protiv ovog debila Njemu bi Halland Ronaldo Mbappe Messi Salah itd itd pozabijali svi po tri cetri komada gola istina jos debil skupio ruke cim je bio u padu a golman
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi