Novinar šokirao Portugalca bizarnim pitanjem: "Da li Ronaldo miriše dobro kao što izgleda?"

Andre Silva se snašao nekako

Novinar šokirao Portugalca bizarnim pitanjem: "Da li Ronaldo miriše dobro kao što izgleda?"

E. Čaušević

Portugalski napadač Andre Silva nedavno je potpisao ugovor s Leipzigom.

Ovaj 25-godišnji napadač odlučio je da napusti Eintracht Frankfurt nakon dvije godine i prihvati ponudu Leipziga s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Leipzig je za ovog 25-godišnjeg napadača izdvojio 23 miliona eura što je za Frankfurt odličan posao jer su ga iz Milana doveli za svega tri miliona eura.

Silva je zvanično predstavljen u svom novom klubu, a u centru pažnje našao se jedan od novinara koji je Portugalcu postavio zaista bizarno pitanje vezano za Cristiana Ronalda.

"Poznaješ Cristiana Ronalda jer si dijelio svlačionici s njim. On je zgodan dečko. Da li bi volio jednog dana biti dobar poput njega i imati takve mišiće? I, da li on miriše dobro kako izgleda", pitao je novinar.

[streamable]https://streamable.com/tcj21j[/streamable]

Silva je bio iznenađen ovim pitanjem i nasmijao se, a onda je odlučio da odgovori: "Pitajte gospodina da li je ikada osjetio kako on miriše (kroz smijeh)? Možda ću ga pitati koji parfem koristi i javiti vam", rekao je Portugalac i nastavio.

"Ukoliko jednog dana osvojim toliko trofeja poput Ronalda to će biti briljantno. Ali, svi mi imamo različite puteve. Fokusiran sam da budem najbolji što mogu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Silva je ponikao u dresu Porta, a na ljeto 2017. godine za 38 miliona eura prešao je u Milan.

Ipak, u dresu Rossonera se nije baš najbolje pokazao, te je igrao na posudbama u Sevilli i Frankfurtu koji je prošlog ljeta otkupio njegov ugovor od kluba sa San Sira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti