Zagonetni Ronaldo objavio fotografiju uz poruku: "Dan odluke"

Ostaje li u Juventusu?

Zagonetni Ronaldo objavio fotografiju uz poruku: "Dan odluke"

E. Škorić

Budućnost napadača Juventusa Cristiana Ronalda još uvijek je neizvjesna, ali portugalska zvijezda je na Instagramu nagovijestila da bismo uskoro mogli znati nešto više.

Ronaldo još uvijek nije javno otkrio gdje će igrati naredne sezone, odnosno hoće li ostati u Juventusu, a ni iz Torina se nisu oglašavali.

Sve su prilike da će bivši igrač Manchester Uniteda i Real Madrida ostati u dresu Stare dame, ali navijači torinskog kluba ipak nisu "na čisto".

Tuttomercatoweb izvještava da će se njegov agent Jorge Mendes danas sastati s Juventusom, a Ronaldo je objavio fotografiju pored Rolls Roycea, s natpisom: 'Dan odluke'.

36-godišnjak je nedavno osvojio Zlatnu kopačku na Euru s pet golova u četiri utakmice i nastavlja postizati golove na najvišoj razini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Član Juventusa je od ljeta 2018. godine i u 133 utakmice je postigao 101 pogodak kao član italijanskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
GOAT
3 1
Edin Merlin
Gospodin..!!!!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi