Villas-Boas ponudio ostavku jer je klub doveo igrača kojeg on nije htio

Čelnici Marseillea su na potezu

Villas-Boas ponudio ostavku jer je klub doveo igrača kojeg on nije htio

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Andre Villas-Boas našao se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Villas-Boas je trenutno trener Marseillea u koji je stigao na ljeto 2019. godine, te s ovim francuskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone.

No, ovaj 43-godišnji Portugalac je otkrio da je ponudio čelnicima Marseillea ostavku jer su doveli u finišu prelaznog roka fudbalera kojeg on uopšte nije htio u svojoj ekipi.

Naime, u Marseille je na posudbu stigao veznjak Olivier Ntcham iz Celtica do kraja sezone, ali Villas-Boas nije htio ovog igrača u svom timu. Zbog toga je odlučio da ponudi ostavku, te su sada čelnici Marseillea na potezu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ponudio sam ostavku jer se ne slažem s politikom kluba. Ne želim nikakav novac, samo želim da idem. Završili smo prelazni rok s novim igračem za kojeg sam ja rekao da ga ne želim u ekipi", izjavio je Villas-Boas.

Top Komentari

Karlosicroberto
Hahah usro se kad je vidio kako ultrasi tamo odrađuju poso
2 0
zajid08
Ovdje je strah u pitanju
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi