Andrea Barzagli se vratio u Juventus

Stara dama se oglasila na Twitteru

Andrea Barzagli se vratio u Juventus

E. Čaušević

Iskusni italijanski defanzivac Andrea Barzagli na kraju prošle sezone završio je karijeru u dresu Juventusa.

Barzagli je u dresu Stare dame igrao osam godina nakon što je početkom 2011. godine stigao iz Wolfsburga. S Juventusom je osvojio skoro sve što je mogao, a nakon što je proslavio 38. rođendan odlučio je završiti karijeru.

Nakon što je okačio kopačke o klin odlučio je da se posveti trenerskoj karijeri i poručio je da mu je cilj da postane trener u narednih nekoliko godina.

Barzagli je završio sve potrebne licence, a onda je Juventus napravio sjajan potez. Naime, Stara dama će mu pružiti šansu za veliko iskustvo jer je Barzagli postao dio stručnog štaba Maurizija Sarrija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 38-godišnjak se tako u Juventus vratio prije nego što je očekivao i sigurno da je potez italijanskog kluba za svaku pohvalu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi