Juventus predstavio novo pojačanje

Cambiaso potpisao

Juventus predstavio novo pojačanje · Zvanično

Endin Čaušević

Juventus je danas zvanično potvrdio da je Andrea Cambiaso novi igrač ovog kluba.

Ovaj 23-godišnji lijevi bek danas je zvanično potpisao ugovor sa Starom damom i to do ljeta 2027. godine.

Cambiaso je u Juventus stigao iz Genove za koju je nastupao u prethodnoj sezoni, te je ostavio odličan utisak igrama u dresu ovog kluba.

Ovaj 23-godišnjak je ponikao u Genovi, ali je igrao na posudbama u Albissoli, Savoni, Aliessandriji i Empoliju. Protekle sezone odigrao je 30 utakmica i ostavio je odličan utisak svojim igrama.

Juventus nije htio propustiti priliku da dovede ovog lijevog beka koji će pojačati konkurenciji u odbrani Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cambiaso se odlično snalazi u formaciji 3-5-2 koju gaji Masimilliano Allegri, a također igra i na desnoj strani što će za Juve sigurno biti dodatni plus.

Juventus je za Cambiasa izdvojio oko tri miliona eura plus Radua Dragusina koji je otišao put Genove.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi