10

Komentari (10)

Ibro
Bilo je lijepo gledati fudbal dok su ove legende igrale i dok novac nije preuzo maha
struja
E ibrahimaga jarane novac je u fudbalu i prije Pirila,samo ti zaboravio.
To sam ja isto govorio sto i Pirlo da Roma moze bez njega ove sezone 2020/21, jos cu dodati da reprezentacija BiH moze bez Dzeke, pa BiH je pobijedila Finsku sa 4:1 u Zenici bez Dzeke, jer Dzeko vise nije sto je nekad bio, to zna i Dzeko ali ne zeli da prizna. Zbog Dzeke mnoge akcije u napadu propadnu, treba mu nekoliko sansi da propusti da bi dao gol. Najbolji BH fudbaler je Dzeko, kojem je vrijeme da se povuce.
Pistula
@Pistula. Ti i fudbal - nogomet je isto kao Marica i kriv racku. Ja sam samo objektivan i posmatram situaciju onakva kakva jest, a to ces i sam vrijemenom vidjeti da sam u pravu. Ocigledno bolujes od bolesti zvana Dzekomanija.
AmarSahi
Nije Pirlo ništa slagao, Mayoral rastura.
lemonsqueezy
"Rastura" - zabio golove 20, 15, 13. i 8. ekipi na tabeli plus Cluju kojeg su nabili 5:0 i Young Boysu. Svakoj od tih ekipa su dali 3 ili više golova, Džeko je zabijao jakim ekipama i to kad je bila panika. Vidjet ćemo Mayorala sutra protiv Juventusa.
lemonsqueezy
AmarSahi
@lemonsqueezy Ne vidim da je Džeko zabio protiv Torina, Spezie ili Crotonea, a igrao je protiv svih njih
lemonsqueezy
U ligi protiv Spezie nije ni igrao, protiv Crotonea dobio 5 minuta, argumentovan komentar nema šta. Čekam Mayorala da zabije Milanu ili Atalanti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.